Jul på Fredriksdal

6 december 2024, 13:00 - 19:00

6 dec
Jul på Fredriksdal

Känn julens dofter, säsongens smaker och kom i julstämning på en av Skånes vackraste julmarknader. En julmarknad med bjällerklang, pepparkakor, levande musik, marknadsmyller, dans kring granen och stämningsfulla miljöer med tusentals julljus och tindrande marschaller. Helgen 6–8 december öppnar vi grindarna till Jul på Fredriksdal.

Jul på Fredriksdal är en magisk upplevelse för besökare i alla åldrar. Det är en gammaldags julmarknad med utställare och musik, skånska delikatesser, välgjorda hantverk och julefrid. I våra historiska hus och gårdar upplever du julförberedelserna från förr och på gator och gränder hittar du allt från utställningar och klassisk torghandel till julverkstad för små och stora tillsammans. Hos utställarna väntar skånska läckerheter till julbordet. Här kommer det att finnas något för de flesta smaker: saftiga korvar, mustiga ostar, grillspett och sötsaker som polkagrisar, marsipan och choklad. Här hittar man också de där speciella klapparna att stoppa under granen.

När: 6 december 13.00–19.00, 7 och 8 december 11.00–18.00
Entré: 175 kronor för vuxen, fri entré med Kulturkortet och för barn och unga till och med 18 år (upp till 16 år endast i vuxens sällskap)

Jul på Fredriksdal

  • Längd: 6 timmar

Plats

Fredriksdal museer och trädgårdar
Gisela Trapps väg 1
254 37 Helsingborg

Visa på karta