search error_outline

Helsingborgs museum är en del av H22 City Expo

H22 City Expo kommer att synas och höras över hela Helsingborg mellan 30 maj–3 juli. Det blir upplevelser för alla sinnen och möten med nya smaker, musik och äventyr. Helsingborgs museum är förstås med och erbjuder flera olika programpunkter. Under perioden 30 maj–3 juli är det också fri entré till Fredriksdal museer och trädgårdar. Tidens uppfinningar. Helsingborgs första moderna stadsarkitekt. Vilda växter i trädgården. Konst på stan. Utomhuskök. Konferenser. Rosor. Ja, och till och med tidsresor. Under H22 City Expo händer det mycket intressant på Helsingborgs museum. I 35 dagar hyllar vi, visar och berättar om tidens och naturens spännande innovationer. Här nedan hittar du våra programpunkter som ingår i H22 City Expo. Programmet uppdateras kontinuerligt. På h22cityexpo.se finns det mer information om sommarens stora stadsmässa.

Utställningar på Helsingborgs museum under H22 City Expo

Program på Helsingborgs museum under H22 City Expo